Sumudica'dan Dragus'a sert uyarı! "3 saniyeden fazla olmayacak!"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, ayağında fazla top tutan Denis Dragus’u sert bir dille uyardı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün en etkili silahı olan Denis Dragus’a Teknik Direktör Marius Sumudica’dan sert bir uyarı geldi. Genç futbolcu attığı goller kadar ayağında fazla top tutarak tepkileri üzerine çekerken bunu gören Rumen teknik adam oyuncusunun dikkatini çekti. 

Son haftalarda attığı gollerle takımının kazanmasında başrol oynayan Denis Dragus, gollerinin yanı sıra maçlarda ayağında fazla top tutması sonrasında uyarı aldı. Kırmızı-Siyahlı takımın teknik direktörü Sumudica’nın Alanyaspor karşılaşmasından sonra, “Ayağında 3 saniyeden fazla top tutarsan kulübeye geçersin” dediği öğrenildi. Rumen teknik direktör takımının toparlanması için gayret gösterirken Dragus’a ise sert bir uyarı yaptı. 

18 Kas 2023 - 14:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Oluşum Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Oluşum Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Oluşum Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Oluşum Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.