Türkiye Şampiyonu Gaziantep Üniversitesi'nden çıktı...

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mustafa Bakır, 1500 metrede Türkiye şampiyonu oldu.

GAÜN öğrencisi Mustafa Bakır, Hatay’da yapılan Türkiye Üniversiteler Dünya Kros Seçmesine de GAÜN adına katıldı ve 6000 metrede Üniversiteler Türkiye Şampiyonu olarak Üniversiteler Dünya Kros aday kadrosunda yer aldı.

Mustafa Bakır, 10 Aralık’ta Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN öğrencisinin elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “ Gaziantep Üniversitesi diğer alanlarda olduğu gibi spor alanında da başarılarını sürdürüyor. Öğrencimizin başarısı bizleri gururlandırdı. Birincilik ve uluslararası temsil başarısından dolayı öğrencimizi ve hocalarını tebrik ediyorum.” dedi.

31 Eki 2023 - 09:59 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Oluşum Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Oluşum Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Oluşum Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Oluşum Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.